Bloembollen

Bloembollen online bestellen

Magazijnopruiming

Narcis Mount Hood

71) De bloembol Narcis Mount Hood geeft in het voorjaar prachtige witte bloemen met een hoogte van plm. 40 cm. Is ook zeer geschikt om te laten verwilderen.

naar de website

Cyclaam

(71) De Cyclaam bloeit in het najaar tot de vorst invalt. Deze planten geven kleur in uw tuin als de zomerbloeiers er mee ophouden. Ze kunnen in verschillende bodemsoorten geplant worden. Bloei van oktober tot december. De hoogte van deze cyclaam is 10 tot 40 cm

naar de website

Allium Gladiator

(255) Bloembol "Allium Gladiator" of ook sierui genoemd zijn grote en spectaculaire mooie bloeiers. Met zijn grote bolbloemen in de kleur paars siert hij iedere tuin. Zelfs voor de beginnende lieghebbers voor de tuin een makkelijke plant. Bloeitijd is in mei, juni en juli, dus dat betekent planten in de maanden september, oktober, november en december. De bloeihoogte is ongeveer 60 cm.

naar de website

Gladiolus Passos

(71) Dit is de zomerbol "Gladiolus Passos" met heel bijzondere paarse bloemen mt een rood hartje. Plant de bloembollen in de volle zon en u kunt in de zomer volop genieten van deze bijzonder Gladiool. Ook zeer geschikt om als snijbloemen te gebruiken. De hoogte van deze Gladiolen in ongeveer 60 cm

naar de website

Amaryllis roze

(71) Dit is de "Amaryllis Roze" een prachtige plant met een betoverende bloei komt van oorsprong uit Argentinie en Mexico. De Amaryllis doet het ook goed in een bloempot in uw huiskamer. De bloei is lang en zeer rijk. Een ware aanwinst voor uw tuin, terras of huiskamer.

naar de website

tulpen mix

(255) Een mix van tulpen met een leliebloem in een prachtige kleuren. Ze zullen zeker niet misstaan in uw lentetuin. De bloeihoogte is 10 tot 40 cm. De maand waarin deze tulpen bloeien zijn april en mei en daarom moet u de bollen planten in de maanden september, oktober, november en december.

naar de website

Golden Apeldoorn

(255) Darwin hybride tulp "Golden Apeldoorn" heeft een schitterende goudgele kleur en als uw hem massaal aanplant kunt u in de lente volop genieten van een goudgele bloemenpracht zo vroeg in het voorjaar. Bloeitijd mei april en bloeihoogte 10 tot 40 cm

naar de website

Hyacint Carnegie

(71) Deze Hyacint Carnegie heeft prachtige roomwitte bloemen die ook nog eens heerlijk geuren. Plant ze in grotere groepen en het resultaat is verbluffend. Een ware zee van heerlijk geurende witte Hyacinten. De hoogte van deze plant is ongeveer 10 tot 40 cm en de bloei is in de maanden maart en april.

naar de website

Blauwe druifjes Sweet Candy

71) een verzameling bluawe druifjes in verschillende kleuren. 25 bollen voor een zeer schappelijke prijs. Te gebruiken in potten, bloemborders of als randbeplanting.

naar de website

Metalen Vazen

Anemoon De Caen

(255)Dit is een mix van bloembolletjes van de Anemoon de Caen. Lekker bontgekleurd in de zomertuin. Het zijn laagbloeiers ongeveer van 10 tot 40 cm, dus zeer geschikt om voorin de border te plaatsen. Bloeitijd is van februari tot en met september.

naar de website

Stokroos zwart

(71) Stikrozen zijn echt planten die vaak achter in de border of tegen een muur geplant worden. Deze stokroos heeft bijna zwarte bloemen en kan wel tot ongeveer 2 meter hoog worden. Rijke bloei en kan ook als snijbloem gebruikt worden.

naar de website

Tulp Roze Narcis Pink

(71) 15 gemengde bloembollen namelijk Tulp roze en Narcis pink. Een prachtige combinatie van kleuren voor in het voorjaar uw border te verfraaien. De bloei is ongeveer van maart tot april. U kunt deze bloemen ook als snijbloemen gebruiken.

naar de website

Dahlia halskraag

(255) Een prachtige Dahlia met een bijzondere naam "Joyfull Investment" en met zijn bijzondere kleur donkerpaars met een wit/roze halskraag. U kunt deze knollen planten van maart tot en met mei en geniet in de zomer van deze heerlijke bloeiers.

naar de website

Narcis Altruist

(255) dit is de Narcis "Altruist" met prachtige koperkleurige bloemen en trompetten in een oranje/rode kleur. Deze Narcissen bloeien uiteraard in de lente. De bloeihoogtes zijn van 10 tot 40 cm

naar de website

Gladiool gefranjerd Mix

(71) In de kleur wit en roze is dit een mix van Gladiolen met franjes. Plant ze in grote groepen en u heeft in de zomer een weelde aan prachtige bloemen. Gladiolen zijn ook goed te gebruiken als snijbloemen.

naar de website

Ranonkel wit

(71) Deze Ranonkel heet "Double White Buttercup" en bloeit in de zomer met hagelwitte bloemen. De Ranonkel wordt ook veel gebruikt om in boeketten te verwerken. De hoogte van deze Ranonkels is ongeveer 10 tot 40 cm.

naar de website

Freesia Dubbel

(71) Freesia Dubbel wordt geleverd in een mix van kleuren en bevat 50 bloembollen. De Freesia bloeit van juni tot september. De Freesia is ook bekent om de heerlijk geur die ze verspreiden. De hoogte is ongeveer 40 tot 60 cm.

naar de website

Gloxinia

(255) Dit is de Gloxinia "Kaiser-Friedich zeer geschikt voor de serre of de woonkamer. Hij hoort helemaal weer bij deze tijd met zijn vintage uitstraling. De bloemen zijn donkerrood met witte randjes.

naar de website

Pioenroos

71) Een populaire plant is de Pioenroos. Deze gele variant doet niet onder voor zijn witte en roze soortgenoten. Beeldschoon zijn de zware bloemen en ze mogen in een tuin dan ook zeker niet ontbreken.

naar de website

Metalen Vazen

Bloembollen surprise

(71) een pakket met een mix aan bloembollen.Laat u verassen en merk in het voorjaar pas welke bloemen u gekozen heeft. De verpakking bevat 500 bloembollen.

naar de website

Krokus Grand Maitre

(255) Dit is het bloembolletje "Krokus Grande Maitre" in de kleur paars. Deze krokus is zeer geschikt om te laten verwilderen in uw tuin. Aanplanten per grote groep is dus een aanrader. Bloeihoogte van tot 10 cm. Een duidelijke beschrijving hoe u de bollen moet planten is ingesloten

naar de website

Dahlia Cactus

(71) Dit is de populaire Dahlia "Cactus Pink" een schitterende bl met zijn stekelige roze bloemen die heel de zomer en zelfs tot in de herfst bloeien. de hoogte van deze Dahlia's is ongeveer 60 cm.

naar de website

Tulpen en krokus

(255) Met dit bloemenbollenpakket een mix van tulpen en krokussen in de kleur rood en paars geeft u de lentetuin een prachtig aanzicht. Deze bollen zullen bloeien in de maanden april en mei en moeten dus geplant worden in de maanden september, oktober. november en december. De bloeihoogte varieert van 0 10 cm en 10 tot 40 cm

naar de website

Canna bloembollen

(71) Dit zijn de grootbloemige Canna lelies met grote bladeren en prachtige grote roze tropische bloemen. Deze planten kunnen makkelijk wel 1 meter hoog worden. Een sterke groeier die bloeien in juni en juli.

naar de website

Zomerklokjes

71) Deze bolletjes "de zomerklokjes" bloeien in mei en juni en zijn ook zeer geschikt voor verwildering in de tuin. Planten in potten is natuurlijk ook mogelijk.

naar de website

Anemoon Blanda

(71) deze Anemoon "Blanda" wordt ook wel de bosanemoon genoemd. Ze heeft prachtige Margrietachtige bloemen in de kleurenmix van wit, blauw en paars. Door het mindere zaadverlies verwilderen deze Anemonen niet zo snel als de gewone Blanda. De hoogte van deze plant is ongeveer 10 tot 15 cm

naar de website

Primula

(71) Primula (Sleutelbloem) is een plant die gedijt op halfschaduwrijke vochtige plaatsjes in uw tuin. De bloei is in mei, juni en juli. De variant heeft purperen bloemen met een rood kapje. De hoogte van deze planten is ongeveer 10 tot 40 cm.

naar de website

Hyacint Fondant

(71) Dit is de Hyacint Fondant in de prachtige roze kleur. De bloemen geuren heerlijk. Deze planten worden 10 tot 40 cm hoog. De bloei is maart en april.

naar de website

Mix collection 3

(255) Dit is een mix van 3 soorten bloembollen. Met onder andere tulpen en narcissen in pastelkleuren. Staat prachtig in de wilde tuin of de Cottage Garden. De pasteltinten kleuren prachtig bij elkaar. De hoogtes zijn ongeveer van 40 tot 60 cm. U kunt ze plaatsen op verschillende plekjes in de tuin bijvoorbeeld volle zon of half schaduw.

naar de website

Bloempotten

Bloempotten online zoeken is een site met een grote sortering bloempotten en bloembakken voor in de tuin, terras of balkon.

naar de website

Bloembakken online

Bloembakken online zoeken is een site met een grote keuze aan de wat grotere bloembakken voor terras, tuin en horeca gelegenheden

naar de website

Winterakoniet

71) De Winterakoniet is een ware aanwinst voor uw wintertuin. Deze bollen verassen u in een saaie tijd voor de tuin met goudgele bloemen.

naar de website

Tulp dubbel blauw

(71) een prachtige dubbelbloemige tulp in de kleur blauw. De tulpen worden halfhoog ongeveer 40 cm. De bloei vindt ongeveer in mei plaats. De paarsblauwe tint is echt een lust voor het oog. Verpakking van 20 stuks bloembollen

naar de website

Calla zwart

(255) Deze bloembol de "Calla" in de kleur zwart komt uit Afrika. De bloeiwijze is hoog op de stengel en ze geven ook nog een heerlijke geur af. Goed te gebruiken als snijbloemen.De bloeihoogte is ongeveer van 10 tot 40 cm. Ze zijn ook geschikt voor de bloembakken en potten.

naar de website

Voorjaarsmix

(255) Wat een mooie voorjaarsmix van witte en blauwe bloemetjes. 2 soorten door elkaar mixen is erg populair. Deze mix bestaat uit spierwitte en blauwe bloemetjes. Bloeihoogte ongeveer 10 tot 40 cm. Prima geschikt om voor in de border de plaatsen.

naar de website

Dahlia zwart wit

(71) Dahlia's zijn hele populaire bloembollen. Deze bloembollen zijn in de combinatie kleuren bijna zwart en wit. Een gedurfde combinatie. Dahlia's bloeien de hele zomer en gaan door met bloeien tot diep in herfst. De hoogte van deze Dahlia's zijn 40 tot 60 cm.

naar de website

Keizerskroon

(71) Keizerskroon "Uva Vulpis" is een plant die niet zo felgekleurde bloemen heeft maar door de rijke bloei toch een aanwinst is voor uw tuin. De plant bloeit van april tot mei en geeft tweekleurige bloemen. Verdraagt halve schaduw en volle zon. De hoogte wordt ongeveer 10 tot 40 cm

naar de website

Amaryllis oranje

(255) De Amaryllis heeft betoverende bloemen deze in de kleur oranje en komt oorspronkelijk uit tropische gebieden. Hij is een potplant en in Nederland zeer geliefd door de ruime keus aan kleuren. De bloeihoogte is 40 tot en met 60 cm

naar de website

Rooslelie Apricot Fudge

(71) Dit is de dubbelbloemige rooslelie "Apricot Fudge" een hele bijzondere lelie die volop in de zomer bloeit. Deze lelie is een echte blikvanger in de tuin door zijn prachtige abrikozen kleur. Gebruikt u de lelie als snijbloem knip dan de meeldraden weg deze geven lelijke vlekken op uw kleding

naar de website
Nostalux Buitenverlichting